UUS! Bose Soundlink Flex Bluetooth kõlar

UUS! Bose Soundlink Flex Bluetooth kõlar

must
Laos
865983-0100
valge
Laos
865983-0500
sinine/stone blue
Laos
865983-0200
tumeroheline/cypress green
Laos
865983-0800
179.95 €
Kogus:
Värv:

ÜLLATAV HELI. KÕIKJAL KUHU ELU SIND VIIB.

Muusika saadab meid paljudes igapäevastes tegemistes. Sa soovid, et muusika oleks sinuga alati kaasas – ükskõik kuhu iganes sa lähed. Bose uus Soundlink Flex kõlar on ideaalne kaaslane, millel on vastupidav disain, mis talub tolmu, vett ja ka mõningaid põrutusi. Olenemata sellest, kas matkate mägedes, sõidate kanuuga või kutsute sõbrad lihtsalt piknikule, Soundlink Flex suudab oma tõetruu heli ja rikkalike sügavate toonidega iga hetke täiuslikuks luua.

 

"Best mini Bluetooth speaker you can buy right now." 

"Parim hetkel müügil olev väike Bluetooth kõlar"    

CNET, December 2021

 

Sound iconkvaliteetne heli                            Water drop iconvee- ja tolmukindel (IP67)                 

Speakers iconPositionIQ™ tehnoloogia           Impact icon vastupidav disain

 Battery iconaku kestvus kuni 12 tundi        Pairing icon saab kasutada paaris teiste Bose kõlaritega

 

 

Kvaliteetne heli.

Soundlink Flex heli on karge, selge ja ilma moonutusteta, nii et kuulete iga instrumendi ja vokaali nüansse. Kõrged toonid ja bassid on tasakaalustatud, võimaldades kuulda iga helikõrgust. See kõik on võimalik tänu uuenduslikule tehnoloogiale, mis on paigutatud kaunisse ja vastupidavasse disaini.

 

Vastupidav disain.

See kõlar peab vastu kõik lekked, põrutused ja palju muudki. Toote vastavust IP67 reitingule on rangelt testitud. Soundlink Flex on täiesti veekindel. Kasta see vette ja see mängib edasi. See isegi ujub, kui paadist vette kukub ja ei vaju vees põhja. Kõlar on kaitstud ka tolmu eest ja selle võib julgelt randa kaasa võtta.

 

Silikoonist välispind ja pulbervärvitud terasvõre muudavad kõlari eriti vastupidavaks, et kõik sinu seiklused kaasa teha. Kõlar talub kõiki äpardusid, mis ette tulevad, näiteks põrandale kukkumist. Värvitud võre ei kooru ja on vastupidav nii rooste kui UV-kiirguse suhtes.

 

Kasuta kõikjal ja igas asendis.

Kalluta, pööra, riputa – heli on alati uskumatult hea.  Tänu PositionIQ tehnoloogiale kohandub see kõlar igal asendis kasutamiseks ja heli kvaliteet selle tõttu ei kannata.

 

Ükskõik kas töötate pika päeva või naudite puhkust vee peal, Soundlink Flex saadab teid kogu päeva. Laetud aku kestab kuni 12 tundi.

 

Koos on parem.

Soundlink Flex on üksi uskumatult hea kõlar. Kuid nagu kõik Bose kõlarid, muutub ka see teistega ühendades veelgi paremaks. Soundlink Flexi saab ühendada Bose teiste Bluetooth kõlaritega, et nautida peorežiimi. 

 

   ...